Izkušnja uporabe Goji Cream

Anna, Brasov.

Dober dan vsem! Draga dekleta in ženske, danes sem se odločila, da z vami delim svojo ne prav prijetno življenjsko izkušnjo, iz katere se lahko vsak od vas nauči kaj koristnega. Najpomembneje pa je, da vam bom povedal o orodju, ki mi je vrnilo veselje in mi dalo novo srečo v osebnem življenju.

krema proti gubam goji jagodičja - moje izkušnje z Goji kremo

Z možem sva skupaj živela že 27 let. Trije čudoviti odrasli sinovi, čudovita hiša, lastna majhna restavracija s slaščičarno, kjer sem, mimogrede, delal kot kuhar in glavni slaščičar. Kot se mi je vedno zdelo, je življenje uspeh, ni se več o čem sanjati in z možem je vse v redu. Pred tremi leti pa je mož nenadoma sporočil, da je spoznal drugega in vložil zahtevo za ločitev. Najhuje pa je, da je dodal, da sem se postaral, da sem izgledal slabo in da je hotel videti mladega in lepega poleg sebe . . . Na splošno smo se ločili in, kot da nikoli nismo bili mož in žena, šli vsak svojo pot.

Izkušnje z uporabo kreme Goji in moja preobrazba

Pred letom ali morda malo več je moj prijatelj iz Bukarešte, ko je izvedel za mojo ločitev, svetoval Goji Cream. Povedala je, da gre za kremo, ki učinkovito gladi gube in kožo mlajša za 10-15 let. In ni potrebe po kakršnih koli operacijah, injekcijah in drugih stvareh. Nisem imel kaj izgubiti, kupil sem to kremo proti gubam, ne da bi pogledal, jo začel uporabljati.

Vse podrobne informacije in navodila za uporabo kreme so bile navedene na vložku, ki je bil v embalaži s kremo. Nič zapletenega. Kot pri vsaki drugi kremi za obraz. Nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer. Edino, da je bil učinek proti staranju bolj opazen, je tudi snaha pokazala, kako pravilno nanesti kremo. Izkazalo se je, da če se krema podrgne ali podrgne, se koža, nasprotno, raztegne, izgubi svojo trdnost in elastičnost. Kremo morate najprej nanesti na konice prstov, nato pa po celotnem obrazu, kot da bi jo tapkali s prsti.

Šest mesecev pozneje me je spet obiskal moj prijatelj iz Bukarešte. Goji Cream je presegla vsa njena pričakovanja, še bolj pa. Slikala me je, primerjala s fotografijo, ki je bila posneta na prejšnjem srečanju z njo . . .

Uporaba kreme Goji je srečen obrat v moji usodi

izkušnja uporabe kreme Goji - osebna fotografija pred in po

Zdaj sem videti res 10 let mlajša, globoke gube niso tako izrazite, videz je mlajši. Izrez izgleda bolj privlačno, obraz in vrat sta bolj napeta. Niti na tako pozitiven rezultat nisem računal. Izrekam globoko hvaležnost svoji prijateljici Iraidi. Goji krema je spremenila moj videz. Počutim se bolj samozavestno kot prej, pozabila sem na ločitev in začela novo življenje.

Tisto poletje sem šel na morje v Italijo. Tam sem spoznal moškega, ki je iz Firenc, osem let mlajši od mene. Zdaj živimo skupaj. Naslednjo pomlad načrtujemo odhod na pot po Evropi.

Kremo še vedno uporabljam. Ena cev traja približno mesec dni. Cena je dokaj ugodna, sploh če upoštevamo njeno učinkovitost. Na internetu sem prebrala, da ima ta krema proti gubam tako pozitiven rezultat zahvaljujoč goji jagodam v svoji sestavi. Naročim na uradni spletni strani. Dostava je zelo hitra. Tretji dan po oddaji naročila paket dvignem na pošti.

Sklenila sem, da je Goji krema resnično učinkovito sredstvo za odstranjevanje gub in znakov staranja na obrazu. Preveril sem na lastnih izkušnjah!

Želim vam, da izgledate lepo in privlačno, imate srečo v svojem osebnem življenju in je nikoli ne izgubite. In naj vam pri tem pomaga Goji Cream. In ne pozabite, moških je na milijone, mi pa smo tako sami.