Ocene o Goji Cream

 • Maja
  Odlična krema. Svojo nalogo odlično obvlada. Goji smetano že več kot mesec dni redno uporabljam zjutraj in zvečer. Z aplikacijo sem zelo zadovoljen! Oteklina pod očmi, globoke linije izražanja so izginile. V službi in doma so vsi opazili, kako sem se preobrazila in postala privlačnejša! Pred kratkim sem večkrat naročila kremo, čakam na dostavo.
  Goji Cream
 • Eva
  Ni mi žal za porabljeni denar. Kremo je enostavno nanesti in se hitro vpije. Po prvem nanosu se je zdelo, da je koža spet zaživela. Uporabljam ga že več kot šest mesecev. Pred kratkim sem fotografirala, primerjala pred in po uporabi goji kreme. Pred očmi in na licih ni predhodnih izrazitih gub. Vrat in dekolte so bolj napeti in izgledajo mlajši.
  Goji Cream
 • Lana
  Izberite kremo Goji kot naravno podlago za ličenje in za preprečevanje globokih gub. Pri izbiri se nisem zmotil. Vlaži, neguje, izenačuje polt, odstranjuje nepravilnosti. Kremo uporabljam vsak dan. Nekaj ​​mesecev kasneje sem opazila, da so obrazne gube na čelu praktično izginile. Z rezultatom sem zadovoljen.
  Goji Cream
 • Ana
  Sklenila sem, da je Goji Cream odlična krema proti gubam po dostopni ceni. Hitro in dobro absorbira. Koža ne postane mastna, hkrati pa ni suha. Krema vlaži, zateguje, odstranjuje in preprečuje nastanek gub. Po nanosu ni občutka tesnosti. Prijetna aroma. Priporočite!
  Goji Cream
 • Maša
  Na Goji Cream sem opozorila na priporočilo kozmetologa. Uporaba ni razočarala. Nasprotno, presegla je vsa pričakovanja. Prej ste morali hkrati uporabljati več orodij. Krema Goji združuje vse, kar potrebujem - nego konture oči, osnovo za ličenje, jutranjo vlažilno kremo in obnovitveno večerno kremo za obraz.
  Goji Cream
Uporabniška ocena Goji Cream
5
11