Goji jagodičja krema

Goji Cream v Ljubljani Slovenija

Krema Goji Cream
€ 24€ 48
511

Naročiti Goji Cream

Popust -50%

Originalno kremo Goji lahko kupite samo na uradni spletni strani izdelka. Pazite ponarejenih izdelkov na spletnih mestih tretjih oseb!

Prava Goji krema - kako jo dobiti po uradni ceni v Ljubljani

Če želite dobiti po uradni ceni, morate izpolniti svoje ime in telefonsko številko v spletnem obrazcu za naročanje na uradni spletni strani v obrazcu za naročilo. Počakajte na povratne informacije, da se dogovorite za dostavo in se posvetujte o prijavi. In kmalu vas bo poklical direktor podjetja, navedel podrobnosti dostave, čas prejema smetane.

Lep bonus! Popust -50% na začetno ceno izdelka v višini € 24. Velja po vsej državi - Sloveniji.

Brez predplačila. Dostavo lahko dobite pri kurirju ali jo prevzamete na pošti.

Kako kupiti v Ljubljani Goji Cream

Goji krema je inovativna krema proti gubam na osnovi izvlečka goji jagodičja. Namenjen dekletom in ženskam, starim 22 let ali več (brez omejitev). Univerzalni - za obraz, predel okoli oči in dekolteja. Prostornina enega pakiranja je 50 ml.

Cena € 24 - izpolnite obrazec, če želite naročiti kremo za promocijo v Ljubljani

Nakup s popustom -50%. Pogoji promocije so omejeni. Velja v Sloveniji za naročila preko uradne spletne strani. Kremo je zelo enostavno naročiti s posebnim obrazcem na spletni strani:

  1. v naročilnico vnesite svoje ime in telefonsko številko, pri čemer v prazna polja navedite svoje ime in telefonsko številko
  2. strokovnjak za klicni center vas bo kontaktiral, da bo potrdil naročilo in pojasnil podrobnosti dostave
  3. 2-7 dni po prejemu paketa ga plačate v Ljubljani

Prosimo, upoštevajte, da so natančni stroški dostave odvisni od mesta, plačilo pa šele po prejemu paketa na vaš naslov. Pri potrditvi naročila navedite polni naslov prejemnika (poštna številka, Slovenija, Ljubljana, ulica, hišna številka).

Krema Goji takoj navlaži in izenači ton. Lahko se uporablja kot osnova za ličenje. Redna uporaba deluje proti staranju. Lajša zabuhlost in utrujenost pod očmi, gladi gube in preprečuje njihov videz.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Goji Cream

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Goji Cream

Goji Cream v PortorožuGoji Cream v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene o Goji Cream v Ljubljani

  • Ana
    Sklenila sem, da je Goji Cream odlična krema proti gubam po dostopni ceni. Hitro in dobro absorbira. Koža ne postane mastna, hkrati pa ni suha. Krema vlaži, zateguje, odstranjuje in preprečuje nastanek gub. Po nanosu ni občutka tesnosti. Prijetna aroma. Priporočite!
    Goji Cream