Goji jagodičja krema

Goji Cream v Mariboru Slovenija

Krema Goji Cream
€ 24€ 48
511

Naročiti Goji Cream

Popust -50%

Izvirno kremo Goji lahko dobite samo na uradni spletni strani izdelka. Pazite ponarejenih izdelkov na spletnih mestih tretjih oseb!

Prava Goji krema - Kako kupiti po realni ceni v Mariboru

Lahko kupite po realni ceni, izpolnite telefonsko številko in ime v spletnem obrazcu za naročanje na uradni spletni strani v obrazcu na spletni strani. Počakajte na povratne informacije in odgovorite na svoja vprašanja. In kmalu vas bo poklical direktor podjetja, navedel podrobnosti dostave, čas prejema smetane.

Lep bonus! Popust -50% na začetno ceno izdelka € 24. Velja po vsej državi - Sloveniji.

Brez predplačila. Dostavo lahko dobite pri kurirju ali jo prevzamete na pošti.

Kako kupiti v Mariboru Goji Cream

Goji krema je inovativna krema proti gubam na osnovi izvlečka goji jagodičja. Namenjen dekletom in ženskam, starim 22 let ali več (brez omejitev). Univerzalni - za obraz, predel okoli oči in dekolteja. Prostornina enega pakiranja je 50 ml.

Cena € 24 - izpolnite obrazec, če želite dobiti kremo za promocijo v Mariboru

Šele danes POPUST -50%, imate čas, da ga dobite po znižani ceni. Velja v Sloveniji za naročila preko uradne spletne strani. Kremo je zelo enostavno naročiti s posebnim obrazcem na spletni strani:

 1. v naročilnico vnesite svoje ime in telefonsko številko, pri čemer v prazna polja navedite svoje ime in telefonsko številko
 2. izberite način dostave, da pojasnite podrobnosti dostave
 3. v 2-7 dneh bo kurir hitro dostavil na naslov v Mariboru

Prosimo, upoštevajte, da se stroški dostave s kurirjem na vaš naslov lahko razlikujejo od drugih mest, po prejemu paketa lahko plačate naročilo. Pri potrditvi naročila navedite polni naslov prejemnika (poštna številka, Slovenija, Maribor, ulica, hišna številka).

Krema Goji takoj navlaži in izenači ton. Lahko se uporablja kot osnova za ličenje. Redna uporaba deluje proti staranju. Lajša zabuhlost in utrujenost pod očmi, gladi gube in preprečuje njihov videz.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Goji Cream

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Goji Cream

Goji Cream v LjubljaniGoji Cream v Portorožu
Mesta v Sloveniji

Ocene o Goji Cream v Mariboru

 • Maja
  Odlična krema. Svojo nalogo odlično obvlada. Goji smetano že več kot mesec dni redno uporabljam zjutraj in zvečer. Z aplikacijo sem zelo zadovoljen! Oteklina pod očmi, globoke linije izražanja so izginile. V službi in doma so vsi opazili, kako sem se preobrazila in postala privlačnejša! Pred kratkim sem večkrat naročila kremo, čakam na dostavo.
  Goji Cream
 • Maša
  Na Goji Cream sem opozorila na priporočilo kozmetologa. Uporaba ni razočarala. Nasprotno, presegla je vsa pričakovanja. Prej ste morali hkrati uporabljati več orodij. Krema Goji združuje vse, kar potrebujem - nego konture oči, osnovo za ličenje, jutranjo vlažilno kremo in obnovitveno večerno kremo za obraz.
  Goji Cream