Goji jagodičja krema

Goji Cream v Portorožu Slovenija

Krema Goji Cream
€ 24€ 48
511

Naročiti Goji Cream

Popust -50%

Originalno kremo Goji lahko naročite samo na uradni spletni strani izdelka. Pazite ponarejenih izdelkov na spletnih mestih tretjih oseb!

Prava Goji krema - kako kupiti po znižani ceni v Portorožu

Za nakup po znižani ceni vnesite svojo telefonsko številko in ime v obrazec za naročilo v spletni obrazec za naročanje na uradni spletni strani. Počakajte na povratne informacije, da vam svetujejo, in poskrbite za hitro dostavo. V naslednji uri vas bo poklical upravitelj, navedel podrobnosti dostave, čas prejema kreme.

Lep bonus! Popust -50% na začetno ceno izdelka v višini € 24. Velja po vsej državi - Sloveniji.

Brez predplačila. Plačajte šele po prejemu dostave po pošti ali kurirju.

Kako kupiti v Portorožu Goji Cream

Goji krema je inovativna krema proti gubam na osnovi izvlečka goji jagodičja. Namenjen dekletom in ženskam, starim 22 let ali več (brez omejitev). Univerzalni - za obraz, predel okoli oči in dekolteja. Prostornina enega pakiranja je 50 ml.

Cena € 24 - izpolnite obrazec, če želite kupiti kremo za promocijo v Portorožu

Promocija! Naročite še danes in si zagotovite 50% popusta. Velja v Sloveniji za naročila preko uradne spletne strani. Kremo je zelo enostavno naročiti s posebnim obrazcem na spletni strani:

 1. izpolnite svoje podatke v obrazcu za naročilo, v prazna polja navedite svoje ime in telefonsko številko
 2. izberite način dostave, da pojasnite podrobnosti dostave
 3. v 2-7 dneh preverite paket na pošti in šele nato plačajte kremo v Portorožu

Prosimo, upoštevajte, da se cena dostave s kurirjem na vaš naslov lahko razlikuje od ostalih mest, plačate šele po prejemu paketa od kurirja ali po pošti. Pri potrditvi naročila navedite polni naslov prejemnika (poštna številka, Slovenija, Portorož, ulica, hišna številka).

Krema Goji takoj navlaži in izenači ton. Lahko se uporablja kot osnova za ličenje. Redna uporaba deluje proti staranju. Lajša zabuhlost in utrujenost pod očmi, gladi gube in preprečuje njihov videz.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Goji Cream

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Goji Cream

Goji Cream v LjubljaniGoji Cream v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene o Goji Cream v Portorožu

 • Eva
  Ni mi žal za porabljeni denar. Kremo je enostavno nanesti in se hitro vpije. Po prvem nanosu se je zdelo, da je koža spet zaživela. Uporabljam ga že več kot šest mesecev. Pred kratkim sem fotografirala, primerjala pred in po uporabi goji kreme. Pred očmi in na licih ni predhodnih izrazitih gub. Vrat in dekolte so bolj napeti in izgledajo mlajši.
  Goji Cream
 • Lana
  Izberite kremo Goji kot naravno podlago za ličenje in za preprečevanje globokih gub. Pri izbiri se nisem zmotil. Vlaži, neguje, izenačuje polt, odstranjuje nepravilnosti. Kremo uporabljam vsak dan. Nekaj ​​mesecev kasneje sem opazila, da so obrazne gube na čelu praktično izginile. Z rezultatom sem zadovoljen.
  Goji Cream